Sezónní menu

100g Hovězí carpaccio s hoblinami Parmezánu, rukolou a bazalkovým pestem 225 Kč
  Kaštanové velouté, kachní rillettes, cibulová brioška a lanýžový olej 245 Kč
  Půl tuctu gratinovaných šneků v česnekovém másle s Pernodem a bylinková bagetka 185 Kč
 200g
Grilovaný rybí filet dle aktuální nabídky, pomerančová omáčka, karotkové pyré, restovaná kořenová zelenina a pomerančový chips
385 Kč
 150g Konfitovaná kančí krkovička v sádle s bylinkami, jablka marinovaná v šafránu, omáčka z cideru, chlebové pyré a křížaly 385 Kč
  Švestkovo makový koláč,coulis z černého rybízu,švestkové granite, povidlové želéa zakysaná smetana 145 Kč

 

Šéfkuchař Dušan Svoboda a šéfcukrář Václav Krejčík s kolektivem Vám přejí dobrou chuť.

Informace o obsažených alergenech poskytne obsluha na vyžádání zákazníka.
Ceny jsou v Kč a zahrnují DPH / The prices are in Czech crowns including VAT.