Sezónní menu

Sezónní menu

100g Tataráček z pečeného vepřového masa na černém pivu s chlebovými chipsy, hořčicovou omáčkou a kyselou okurkou 139 Kč
100g Zadělávaná kachní srdíčka na majoránce a slanině 99 Kč
0,33 l Hříbkové Velouté se smaženým žampionem, houbovou brioškou a parmazánem 119 Kč
200g Tafelspitz – hovězí vařené maso s  morkem, zeleninou, bramborem a jablečným křenem 249 Kč
  Buchty plněné tvarohovo-jablečnou, švestkovou a makovou náplní, hruškovým coulisse, povidlovým želé, vanilkovou omáčkou a karamelovou křupinkou 129 Kč

Šéfkuchař Dušan Svoboda a šéfcukrář Václav Krejčík s kolektivem Vám přejí dobrou chuť.

Informace o obsažených alergenech poskytne obsluha na vyžádání zákazníka.
Ceny jsou v Kč a zahrnují DPH / The prices are in Czech crowns including VAT.